dissabte, 27 de novembre de 2010

Desenes de persones es manifesten a Torredembarra en contra tota violència de gènereEl passat dijous 25 de Novembre, desenes de persones han pres els carrers de la vila de Torredembarra en el dia internacional contra la violència de gènere.
Convocades per l'Assemblea de Joves Independentista de Torredembarra i el Col.lectiu independentista del Baix Gaià-La Gaianada, desenes de persones s'han desmarcat de l'oficialisme que enfoca a la violència física contra les dones, a l'únic problema a erradicar. La mobilització, ha evidenciat que existeixen molts tipus de violència de gènere, tapats pels interessos del capital, etc. L'educació, l'esglesia, la pressió estètica, el món laboral, etc, són un dels temes que ha tractat la jornada reivindicativa.
L'acte s'ha iniciat amb l'actuació del Ball de Gitanes de Torredembarra, ha continuat amb la lectura del manifest de l'Esquerra Independentista de la vila, i tot seguit, ha començat la marxa fns a la Plaça de la Font, lloc on s'oferí un recital de poesia feminista i un concert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada